Szolgáltatás

A Blaze Display úgy véli, hogy a kiváló szolgáltatási bázis szigorúan végrehajtja a szerződéseket és ígéreteket! Ráadásul a Blaze Display bízik benne, hogy a legjobb és hatékony szolgáltatás nem a jól ismert és a jó kommunikáció. Tehát az alábbi információk hasznosak lehetnek Önnek, hogy jobban megismerhessenek bennünket.

Megjegyzés: Bármely technikai probléma, kérjük kattintson ide az LCD tudás megismeréséhez vagy kattintson ide   e-mailt küldhet a műszaki támogató részlegünknek.

Munkaciklus

1. LCD panel-ellensúly: az ár megerősítése után 3 napon belül.
Minta: kb. 18 nappal a jóváhagyás megszüntetése után (Meg kell felelnie a pontos szállítási módnak, célnak, szabványnak vagy egyéni formatervezésnek).
Tömeges termelés: körülbelül 22 nappal a minta jóváhagyása után (Meg kell felelnie a pontos szállítási módszereknek, a rendeltetési helynek, a szabványoknak vagy az egyedi tervezésű termékeknek).

2. LCD-modul-számláló: az ár megerősítését követő 3 napon belül.
Minta: kb. 20 nappal a jóváhagyás megszüntetése után (Meg kell felelnie a pontos szállítási módnak, célnak, szabványnak vagy egyéni formatervezésnek).
Tömeges termelés: körülbelül 25 nappal a minta jóváhagyása után (Meg kell felelnie a pontos szállítási módszereknek, a rendeltetési helynek, a szabványnak vagy az egyéni tervezésű termékeknek).

3. Válaszadó megrendelőlap: 3-4 munkanap

4. Panaszok megválaszolása: 5-10 munkanap

Üzleti folyamat
1. lépés: lépés az árért

2. lépés: lépés a minta számára

3. lépés: lépés a tömeggyártáshoz

4. lépés: lépés a szolgáltatáshoz