COG LCD kijelző modul

COG LCD kijelző modul

Fogaskerék (Chip-On-Glass) Chip-On-Glass (COG) egy flip chip ragasztási módszer, mellyel a csatlakoztassa csupasz integrált áramkörök (IC) a pohár fekük szerelése anizotróp vezetőképes Film (ACF) használatával. A pályán a IC dudorok (lábnyom) is kicsinyítve szerint a(z) '...

Termék részletek

Fogaskerék (Chip-On-Glass)

Chip-On-Glass (COG) egy flip chip ragasztási módszer, mellyel a csatlakoztassa csupasz integrált áramkörök (IC) a pohár fekük szerelése anizotróp vezetőképes Film (ACF) használatával. A pályán a IC dudorok (lábnyom) szerint a fogyasztók igényeinek (kapcsolattartó pályán a pohár fekük) is kicsinyítve. Ez a módszer csökkenti a gyülekezési körlet a lehető legmagasabb csomagolás sűrűséget, amely különösen fontos, hogy ezek az alkalmazások, amelyek helytakarékos elengedhetetlen. Költséghatékony szerelése chipek illesztőprogram lehetővé teszi, mert integráló flex PCB nem hosszabb szükséges. Az IC ragasztott közvetlenül-ra-a pohár fekük és alkalmas nagy sebességű és magas frekvenciájú jelek kezelésére.

COG technológia egyike a high-tech rögzítési módszerek, amelyek alkalmazzák a Gold Bump vagy Flip Chip IC-k, és a megvalósított, a leg--bb tömörít alkalmazások. Chip-On-Glass integrált áramkörök vezették be először az Epson. Flip chip szerelés, az IC chip nem csomagolt, de a szerelt közvetlenül a NYÁK, csupasz chip. Mert nem csomag, a csatlakoztatott lábnyom az IC minimalizálható, valamint a szükséges méret a NYÁK. Ez a technológia csökkenti a rögzítési terület, és alkalmasabb arra, kezelése nagy sebességű és magas frekvenciájú jeleket.

COG elsősorban adatforrás-illesztőprogram ICs belül TFT kijelző technológiák ahol azokat használják, LCD, plazma, e betű-tinta, OLED vagy 3D-s technológiákat. Ez alapvető fontosságú a fogyasztói elektronikai termékek, mint a notebook, a tabletta, a fényképezőgép vagy a mobiltelefon a kis méretű és könnyű alkatrészek szükséges.

Előnyök:

A méret nagyon gazdaságos. Chip-On-Glass LCD modul lehet olyan vékony, mint 2 mm.

Költség-hatékony át COB, különösen-ban grafikus LCD modul, mert csökkenti az IC-k száma.

Sokkal megbízhatóbb, mint a lap lap gyengesége a kötés területen miatt.

Hátrányai:

COG-ot csak akkor használható egy bizonyos felbontás szinten, ahol a sorok nincsenek túl finom. Nagyon szép helyek COG teszt nehezen válik, és a lapon az előnyben részesített megközelítés lenne.

Lehet, hogy költséghatékonyabb lapon vagy a COB, ha a tervező birtokol-hoz kiegészít a billentyűzet vagy az indikátor a kijelző körüli.

Aktív terület nem középen van a vázlat, de az eltolás, mert a terület, ahol az áramkörök.


Egy pár:CSUTKA LCD kijelző modul Következő:Grafikus LCD kijelző BGB12232-08

Vizsgálat